Nieuws

Nieuwe trainer RKSV Sterksel 2020-2021

PETER TREFFERS

Voor het komende voetbalseizoen heeft RKSV Sterksel een nieuwe trainer, namelijk Peter Treffers.  Peter Treffers is een bekend persoon in het amateurvoetbal van Zuid-Oost Brabant.

Als voetballer heeft Peter gevoetbald op het hoogste niveau bij FC Eindhoven en RKC Waalwijk.  Hiernaast speelde hij tot op hoge leeftijd in het amateurvoetbal zowel als trainer als speler-trainer.  Peter Treffers en RKSV Sterksel hebben een mooi verleden waarbij Peter reeds 6 jaar speler-trainer was bij RKSV Sterksel.

RKSV Sterksel is zeer verheugd met de komst van Peter Treffers als trainer van de selectie.  Met zijn lange staat van dienst, ervaring op het hoogste niveau en ervaring als trainer is dit een goede basis om de selectie op een hoger niveau te krijgen.  Peter past bij de clubcultuur van RKSV Sterksel waarbij naast de prestaties, gezelligheid en aanpakken centraal staan.

 


15/3/2020 Update ivm Coronavirus
Als RKSV zullen we de aangescherpte maatregelen rondom het Coronavirus opvolgen. Zoals het niemand zal zijn ontgaan zullen ook wij alle sociale contacten proberen te beperken. Om deze reden hebben we besloten tot nadere berichtgeving niet te trainen. Deze maatregel geldt voor alle groepen. Per week zullen we als Bestuur de situatie bekijken en jullie op de hoogte stellen van de te nemen maatregelen. Voorlopig blijft alles tot en met 6 april gesloten.

 


Door de KNVB zijn alle wedstrijden tot

6 april afgelast.

 


GEWIJZIGDE AANVANGSTIJD

THUISWEDSTRIJDEN JO9

De aanvangstijd van alle thuiswedstrijden van de JO9 zijn gewijzigd naar:

09.00 uur

14-3 | 09.00 uur        |     Sterksel J09 - sv Valkenswaard JO9-3

 


Indeling 7x7 Voorjaar 2020
HEREN   DAMES
     
SBC 35+1   Sterksel VR18+1
Mierlo Hout 35+1   Waalre VR18+1
Bavos 35+1   DVS VR18+1
Sterksel 35+1   Marvilde VR18+1

Voetbaldagen:

 1. Vrijdag 20 maart
 2. Vrijdag 3 april
 3. Vrijdag 17 april
 4. Vrijdag 8 mei

 


Het nieuwe Clubblad

Niet ontvangen lees hem hier online

 


Waardering voor Edwin Broekman

 

Tijdens de nieuwjaarsreceptie werd Edwin Broekman bedankt voor de afgelopen 10 jaar die hij RKSV Sterksel heeft bestierd als voorzitter. Edwin blijft de club ondersteunen met raad en daad bij vragen richting de gemeente. Ook het fluiten van de JO-11 op zaterdag blijft Edwin doen. Naast een mooie bokaal en de woorden van nieuwe voorzitter Hans Langeveld kreeg Edwin een welverdiend applaus van de aanwezige leden. Tevens kondigde nieuwe voorzitter dat Mart Smolders toetrad tot het bestuur. Mart gaat zich bezig houden met de sponsoring.

 


Jeugdindeling voorjaarscompetitie 2020
Kijk op de team pagina voor de nieuwe indeling
JO7 J08 J09 JO11 JO12
 

 


Hans Langeveld

gekozen tot voorzitter RKSV Sterksel

Tijdens een extra ledenvergadering is de door het bestuur van RKSV Sterksel de voorgedragen Hans Langeveld door de aanwezige leden gekozen tot voorzitter van RKSV Sterksel, die hiermee Edwin Broekman opvolgt. Tevens is ingestemd met het uitbreiden van het bestuur. Bestuurslid Rob Scheepers bedankte Edwin Broekman voor de vele vrijetijd die hij de afgelopen 10 jaar heeft besteed aan onze vereniging. Edwin zal actief blijven binnen de vereniging voor fluiten van jeugdwedstrijden en de contacten met de gemeente Heeze-Leende. Nieuwe voorzitter Hans Langeveld gaat met groot enthousiasme de voorzitterstaak op zich nemen. Hans heeft in meerdere verenigingen al bestuurlijke ervaring opgedaan. Ook werd Toon de Brouwer gefeliciteerd met de prijs verbinder van het jaar.


Toon de Brouwer verbinder van het jaar

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van onze gemeente is Toon de Brouwer terecht in het zonnetje gezet. Toon heeft de verbinderprijs van de Gemeente Heeze-Leende in ontvangst mogen nemen. Dit voor zijn jaren lange vrijwilligerswerk bij diverse verenigingen in Sterksel waaronder ook onze vereniging. Toon proficiat met deze prijs!

Lees meer op Heeze24 klik hier

INGELASTE LEDENVERGADERING

Donderdag 9 januari

Beste leden,
 
In verband met een bestuurswijziging zijn wij genoodzaakt om een aparte ledenvergadering te beleggen om alle leden hiervan op de hoogte te brengen.

De ingelaste ledenvergadering van RKSV Sterksel zal gehouden worden op donderdag 9 januari 2020 (na de training van de senioren),

 


                  Aanvang 21:00 uur in de kantine van ons sportpark.
 
 
Agendapunten
 
1. Opening;
2. Bestuursverkiezing;
• Aftredend Edwin Broekman
• Kiezen van een nieuw bestuurslid
3. Rondvraag
4. Sluiting
 
Eventuele kandidaten voor een bestuursfunctie, kunnen zich melden bij het secretariaat (secretariaat@rksvsterksel.nl) of eventueel voor aanvang van de vergadering.
 
Met vriendelijke groeten,
Het bestuur

 


Zondag 15 december luiden wij de winterstop in met een leuk themafeest in de kantine van RKSV Sterksel. Spelers & Supporters van RKSV Sterksel zijn natuurlijk allemaal van harte welkom. Kom heerlijk gluwein en warme chocomelk drinken en een dansje doen op old school Christmas songs. Daarbij is er een leuke prijs te winnen met de beste kerst-outfit. Tot dan!

 


Dames Sterksel winnen zonder puntverlies DVS toernooi
Vrijdag 29 november zijn de Sterkselse dames de sterkste ploeg tijdens een door DVS georganiseerd toernooi. De deelnemende verenigingen waren: DVS, Waalre, Marvilde, Brandenvoort en Sterksel. Sterksel startte de eerste wedstrijd met een duidelijke overwinning op Waalre met 4-0. Ook de tweede wedstrijd tegen Marvilde werd een overwinning, de einstand na 20 minuten 3-0. De derde wedstrijd wisten de dames van Sterksel met 2-0 te winnen thuisclub DVS. De dames uit Brandevoort bleken deze avond de lastigste tegenstander. Er werd met 0-1 van de dames uit Helmond gewonnen. Een zeer mooi resultaat winnaar met 10 doelpunten voor en geen enkel tegen doelpunt pakte Sterksel de toernooi winst.
Winnend team Sterksel Dames 1

 


 

Sinterklaas had dit jaar onze voetballertjes verast met een bezoekje. 

 Dindag 29-10-2019

Aanvang 21.15 uur. In de kantine

Voor ouders van onze jeugdspelers is de

jaarvergadering om 20.00 uur.

Agendapunten Jaarvergadering 2019:

 • Opening door voorzitter Edwin Broekman
 • Vaststellen notulen ledenvergadering seizoen 2018-2019
 • Ingekomen stukken en mededelingen
 • Jaarverslagen seizoen 2018-2019 secretariaat en technische zaken
 • Financieel jaarverslag 2018-2019 van de penningmeester
 • Verslag van de kascommissie
 • Begroting 2019-2020
 • Verkiezing leden kascommissie
 • Nieuwe leden binnen het bestuur: Rob Scheepers
 • Jubileumjaar 2020
 • Rondvraag
 • Afsluiting

De Rabobank actie Steuntje in de rug heeft een bedrag van €349,19 voor onze club opgeleverd.
 
Wij bedanken via deze weg de Rabobankklanten die voor RKSV Sterksel hebben gestemd.
 

 


 


x


 

   
Sterksel - Knegselse Boys
0 - 6

Sterksel verliest van koploper

Sterksel wist het niet droog te houden tegen een beter Knegsel. In het eerste gedeelte van de eerste helft deed Sterksel niet onder voor de Boys uit Knegsel. Ongeveer halverwege de eerste helft viel de eerste tegen treffer0-1. De geel-zwarten bleven via de zijkanten de aanval zoeken maar konden niet echt gevraalijk worden. Nog voor rust viel de 0-2. Na de thee probeerde Sterksel de achterstand te verkleinen maar door enkele goede counters liep Sterksel tegen een grotere achterstaand op. Knegsel deed derhalve goede zaken in Sterksel en klom met de 0-6 overwinning naar de koppositie in 5D.
   
   
Volgende Wedstrijd: 13 okt aanvang 14.30 uur
-
DVS -  Sterksel

 


   
Sterksel - Pusphaira
1 - 3

Pushpaira beter dan Sterksel

In de 7e minuut kwamen de gasten op een 0-1 voorsprong. Sterksel wist in de 20e min. langszij te komen. Uit een vrije trap wist Ruud van der Velden de 1-1 binnen te schieten. Nog voor rust kwam Pusphaira nog op 1-2, hier ook uit een vrije trap. De tweede helft maakte Pusphaira ook de 1-3. Sterksel miste de kansen om dichterbij te komen.

   
   
Volgende Wedstrijd: 6 oktober aanvang 14.30 uur
-
Sterksel - Knegselse Boys

Jeugd teamfoto's RKSV Sterksel seizoen 2019-2020.

Foto's gemaakt door Kelly Vermeulen


   
De Bocht 80 - Sterksel
7 - 0

De Bocht te sterk voor Sterksel

De eerste competitiewedstrijd is Sterksel begonnen met een verliespartij. Al na 8 minuten wist de Bocht te scoren 1-0. De geel-zwarten probeerde via de vleugels onder de druk uit te voetalen maar te vaak werd een diepebal niet lang genoeg vast gehouden voorin om aan te kunnen sluiten. Na een kwartier viel de 2-0. Sterksel miste net wat geluk voor een aansluitings treffer via Jeffery Perts. Nog voor rust liep de bocht uit naar een 4-0 voorsprong. Enkele omzettingen in de tweedehelft leken te helpen maar toch liep de bocht nog verder uit totdat de 7-0 op het scorebord stond.
   
   
Volgende Wedstrijd: 29 sept aanvang 14.30 uur
-
Sterksel -  Pusphaira

KNVB Beker Programma

STERKSEL 1

   

STERKSEL 2

Datum

(aanvang 14.30) Uitslag        Uitslag 

Aanvang

1/9 Sterksel 1 - Riethoven 1 2-5     Sterksel 2 - RKSV Heeze 10 3-2 12.00
8/9 SV Budel 1 - Sterksel 1 10-1     SV Budel 9 - Sterksel 2 7-1 10.00
15/9 Sterksel 1 - DOSL 1 3-5     Sterksel 2 - Braakhuizen 7 5-3 12.00
               

 


 


 
Wil je jezelf aanmelden.
klik hier voor een aanmeldingformulier en vul hem in.

 

Wisselen
Bij een wissel verlaat een speler het veld bij de dichtstbijzijnde zij- of achterlijn. Spelers hoeven dus niet meer naar de kant te lopen waar hun vervanger het veld op komt. Dit ter voorkoming van tijdrekken.

Muurtje
Aanvallers mogen bij een vrije trap niet meer in de muur van de tegenstander gaan staan. Dit gebeurt nu nog regelmatig, vooral om het zicht van de doelman te belemmeren of de muur aan de kant te duwen. Straks moet er minimaal een meter afstand tussen de aanvaller(s) en de muur zijn.

Hands = Hands
Een handsbal in een aanvallende situatie is straks altijd hands. De intentie is niet langer van belang, zoals nu nog het geval. Als een speler bijvoorbeeld per ongeluk met zijn hand een aanval opzet waaruit wordt gescoord, dan is dat straks altijd hands. Nu wordt er nog gekeken of er opzet in het spel is, straks niet meer.

Doeltrap
Een speler hoeft een doeltrap van zijn keeper niet per se meer buiten het zestienmetergebied aan te nemen, dat mag straks ook bínnen het strafschopgebied. Nu moet een doeltrap opnieuw worden genomen als een speler een doeltrap binnen het zestienmetergebied aanraakt.
 
 

 


Contributies RKSV Sterksel
 
Ini-mini €45   7x7 Dames €100
Mini €50   7x7 Heren €35
JO 8/9 €60   Senioren 1 & 2 €170
JO 10/11 €70      

 


Meld uw ini-mini (2,5 - 4 jaar) ook aan!

Klik hier voor meer informatie

 


Privacyverklaring RKSV Sterksel

Dit is de privacyverklaring van RKSV Sterksel, gevestigd te Vlaamseweg 1D, 6029 PK te Sterksel, ingeschreven in het register van de Kamer van Koophandel onder nummer: 40235333.

Bewust of onbewust deelt u persoonsgegevens met ons. Wij vinden het van belang dat er zorgvuldig wordt omgegaan met uw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in dit statement voor u uiteengezet hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en welke rechten u heeft   Lees hier verder...

 

 


Laatste training van het seizoen voor Ini-Mini‘s

Sponsorgroep RKSV Sterksel

 Wil jij ook deel uitmaken van dit gezellige dames team kom eens kijken naar een training donderdagavond 20.00 uur.

We zijn nog op zoek naar enkele dames.

Voor meer informatie kun je bellen met Angelique Guitjens 06-47171759.

 


Nieuwe artikelen in FanShop:  

De artikelen zijn te verkrijgen in de Kantine.

Kijk voor meer info hier