Halloween

 

 

Zin om een avondje te griezelen?  Voetbalvereniging R.K.S.V. Sterksel organiseert een griezelige spooktocht door de wijk.

De Halloweentocht zal plaatsvinden op Zaterdag 28 oktober 2017 van 18.15 uur tot 20.15 uur. Heb je ook zin om mee te komen spoken? Meld je dan uiterlijk 20 oktober a.s. via onze website aan.  

Lees onderstaande informatie goed door over deze activiteit!

  •   De activiteit is bedoeld voor alle kinderen van 0 tot en met 12 jaar.

  •   De aanmeldingen kunnen t/m 20 oktober worden gedaan via de link onderaan deze pagina , daarna is aanmelden niet meer mogelijk!

  •   Kinderen kunnen niet worden opgegeven zonder volwassen begeleider! Dit i.v.m. de veiligheid en het verkeer.

  •   Als het kan de kinderen zoveel mogelijk per groepje aanmelden met minimaal 1 volwassen begeleider. De grootte van de groep bepaal je zelf.

  •   Per groepje/inschrijving ontvang je een paar dagen van tevoren een brief met informatie en consumptiebonnen voor de hele groep, dus vergeet niet je adres op te geven. De route wordt op de avond zelf bekend gemaakt.

  •   I.v.m. de veiligheid raden wij het sterk aan om een fluorescerend hesje en stevig schoeisel te dragen en zijn kleine zaklampen toegestaan.

Op deze manier kunnen wij deze activiteit op een prettige manier organiseren.  Er komt namelijk heel wat bij kijken om alles op tijd en goed geregeld te krijgen. Bedankt voor de medewerking en tot ziens op 28 oktober 2017.

 

En…..vergeet niet je aller-engste kostuum aan te trekken!!

 

Met sportieve groetjes

Bestuur RKSV Sterksel


 

W3Schools