Dames 1

Sterksel
BES
RKVVO

Dames Sterksel gesponsord door:

PROGRAMMA 7x7 Competitie VR18+ Najaar 2018
14 sept  Sportpark Het Valkennest  - Valkenswaard
28 sept vervallen
5 okt  Sportpark de Brug - Borkel en Schaft
2 nov Sportpark de Heikant - Veldhoven
30 nov  Sportpark de Hemelrasten - Sterksel

Standenlijst Sterksel Dames

GS : Gespeeld | W : Winst | G : Gelijk | V : Verloren |  PTN :  Punten

DV : Doelpunten Voor | DT : Doelpunten Tegen | PM : Punten in Mindering

Aandachtig de wedstrijd volgen , ook bij het publiek.

Brandevoort 2017

Even lekker voetbalen in de sneeuw

SPELREGELS 7x7

Wedstrijdreglement

1. Spelersaantal:
De teams spelen 7 tegen 7 voetbal. Een complete ploeg in het veld bestaat uit een doelman en zes veldspelers.

2. Wissels:
Teams mogen doorlopend wisselen.

3. Leeftijd:
Spelers die de leeftijd van 18/30 jaar hebben bereikt of deze leeftijd tijdens het betreffende seizoen bereiken, mogen deelnemen aan de 7 tegen 7 toernooien.

4. Niet aanwezig zijn:
Indien een team op het tijdstip van aanvang van de wedstrijd niet aanwezig is op het veld, dan wordt de uitslag reglementair vastgesteld op 2-0 voor de tegenpartij.

5. Aankomst team:
Bij aankomst om 19.00 uur, meldt de teambegeleider zich bij het wedstrijdsecretariaat of de toernooicommissie.

6. Lidmaatschap:
Alle deelnemers dienen lid te zijn van de KNVB en in het bezit van een spelerspas.

7. Kleding:
Een team is verplicht te spelen in uniforme sportkleding (bij voorkeur het normale clubtenue). Bij nagenoeg identieke clubtenues zorgt het eerstgenoemde team voor een afwijkend kleur shirt (of hesje).

8. Wedstrijdduur:
De duur voor wedstrijden in toernooivorm (halve competitie) is 1 x 20 minuten, er wordt niet gewisseld van speelhelft.

9. Doel:
De doelen zijn voorzien van een doelnet en hebben een voorkeurafmeting van 5 x 2 meter. De vereniging kan gebruik maken van de bestaande E- en F-pupillendoeltjes. De doelen dienen conform de vastgestelde instructies vastgezet te worden.

10. Veldafmeting:
Het veld is maximaal 60 meter breed en 70 meter lang. De KNVB adviseert om op een half voetbalveld te spelen.

11. Wedstrijdbal:
Er wordt gespeeld met balgrootte nummer 5, gewicht min. 370 gram.

12. Scheidsrechter:
De wedstrijden worden geleid door een spelbegeleider c.q. scheidsrechter van de organiserende vereniging.

13. Assistent scheidsrechter:
Er wordt niet gespeeld met assistent-scheidsrechters (grensrechters).

14. Spelregels:
18/30+ Voetbal hanteert de normale spelregels veldvoetbal, met de daarop volgende uitzonderingen
• Spelbegin:
De aftrap begint of wordt na een doelpunt hervat in het midden van het   speelveld. De tegenpartij moet een afstand van minimaal 8 meter in acht nemen.
• Buitenspel:
  Is niet van toepassing.
• Strafschop:
  De afstand doellijn – penaltystip bedraagt 8 meter.
• Hoekschoppen:
  Hoekschoppen worden vanaf de hoekpunten genomen.

15. Gelijke stand in de poule:
Wanneer twee ploegen gelijk eindigen in hun poule, dan zijn de volgende uitgangspunten doorslaggevend:
• het onderlinge resultaat. Indien gelijk, dan:
• het doelsaldo. Indien wederom gelijk, dan:
• het aantal gescoorde doelpunten.
• Leveren deze drie punten nog geen winnaar op, dan hebben we 2 “kampioenen”.

16. Uitslagen:
De uitslagen worden door de organiserende verenigingen op de speelavond in sportlink ingevuld. Mocht er storing zijn, dan per mail de uitslagen doorgeven aan de afdeling wedstrijdzaken Zuid 1.

17. Wedstrijd- en toernooileiding:
In gevallen waarin dit reglement niet voorziet, beslist de organiserende vereniging.

Kijk voor meer info over spelregels of

haal je spelregelbewijs bij:

Warmingup

Evaluatie