Aanmelden

Elke voetbalspeler(ster) dient in KNVB verband lid te zijn van een voetbalvereniging aangesloten bij de KNVB.

RKSV Sterksel is sinds haar oprichting in 1945 bij de KNVB als veldvoetbalvereniging voor de Zondag aangesloten. Aanmelden als (niet) spelend lid kan door middel het invullen van het formulier in onderstaande link. Mocht u vragen hebben kunt u contact opnemen via het volgende emailadres secretariaat@rksvsterksel.nl of bel 06-47171759

Een nieuw lid wordt aangemeld bij de KNVB en opgenomen in onze ledenadministratie.

Zie meer in ons informatieboekje over RKSV Sterksel

Dames elftal

RKSV Sterksel is op zoek naar vrouwen die het leuk vinden om tenminste één keer per week 's avonds recreatief te voetballen, waarbij ontspanning net zo belangrijk is als inspanning!

Er is al een aantal dames dat interesse heeft getoond, ( en momenteel iedere dinsdag en donderdag avond traint ) maar er zijn nog niet voldoende speelsters om daadwerkelijk aan het komende voetbalseizoen te kunnen starten.

Neem contact op voor een aantal proeftrainingen!

secretariaat@rksvsterksel.nl  of bel  06-50801125

Jeugdvoetbal

Vind jij voetballen ook zo leuk kom dan voetballen bij RKSV Sterksel.  Kom eens kijken en meedoen met een training van onze mini's en F-jeugd.

Trainingen zijn op woensdag van 18.00 tot 19.00 uur.

Lid worden tijdens het seizoen

Bij RKSV Sterksel kan je het hele seizoen door lid worden.

Het zal afhankelijk zijn van de tijd tussen het lid worden en de laatste officiële gespeelde wedstrijd bij de oude club

Of je direct in aan officiële wedstrijden mag deelnemen,

Het volgen van trainingen en mogelijke oefenwedstrijden is in die periode wel mogelijk.

Geïnteresseerde spelers kunnen proeftrainingen meedoen om te kijken of het voetballen bevalt.

In deze periode kan overigens niet worden deelgenomen aan wedstrijden.

Voor informatie over de teams of proeftrainingen kunt u contact opnemen met ons secretariaat