Nieuws

 

DVS - Sterksel  0-4

 
One man show

De wedstrijd tegen DVS starte bijna een uur later dit door het niet opkomen dagen van de ingeplande scheidsrechter. Sterksel zette DVS direct onder druk maar de afwerking op de goal was in het eerste kwartier nog niet goed voor een doelpunt. In de 17e minuut wist Vincent van den Groenendaal Ruud Nijssen te bereiken die de score opende 0 -1. Nog geen Minuut later wist weer Ruud Nijsen weer te scoren nu op een assist van Luuk Gijsbers 0 -2. Doelman Harm Verstappen en de Sterkselse verdediging hadden het de eerste helft niet lastig met de aanvallers van DVS. Na rust zette Sterksel het spel van de eerste helft voort. In de 57e  kreeg Sterksel een vrijetrap te nemen op 25 meter van het doel van DVS. De bal werd ingeschoten door Erik Schaeken en niet goed verwerkt door de goalie van DVS die liet de bal los en Ruud Nijssen reageerde het snelste en maakte zo zijn derde van de dag  0 - 3. In de 79e minuut werd het nog 0 - 4 en weer wist Ruud Nijssen te scoren. Een prestatie normaal goed voor een publiekswissel. 

Volgende wedstrijd 22 oktober aanvang 14.30 uur

DEES - Sterksel

 

 

Sterksel - SVSOS 6-1

 

Makkelijke overwinning op SVSOS

Sterksel begon direct fel aan het duel tegen SVSOS dit bracht gelijk al kansen op. In de 15 minuut wed Luuk in de 16 meter onderuit gehaald, penalty voor Sterksel. René Bolster wist dit klusje te klaren 1-0. Sterksel combineerde in de eerste helft er op los. Een voorzet van links door Luuk Gijsbers op Vincent van den Groenendaal die zo de 2-0 kon binnen schieten. Het derde doelpunt viel in de 35e minuut  na een assist over links van Luuk Gijsbers kon Bart Berkers de bal binnen werken 3-0.  Ook het vierde doelpunt gemaakt door Bart Berkers dit nu na een voorzet van rechts door Ruud Nijssen. 4 – 0. Na de thee kwam een mindere periode van Sterksel waardoor SVSOS meer aan voetballen kon denken. In de 65e minuut scoorde SVSOS tegen 4-1. Invaller Hashim Haaji wist een hoge bal van Vincent van den Groenendaal via zijn borst panklaar voor zichzelf neer te leggen en schoot zo de 5-1 binnen in de 68e minuut. Vijf minuten voor tijd een actie aan de rechterkant van Ruud Nijssen komt voorbij zijn tegenstander en schiet de bal de 16 in, via een SVSOS verdediger verdwijnt de bal buiten bereik van de keeper in de goal 6 – 1. Hiermee stond de eindstand op het scorebord.

Volgende wedstrijd 15 oktober aanvang 14.30 uur

DVS - Sterksel

 

 

Netersel - Sterksel 1-3

 

Overwinning op matig Netersel

Met de wind in de rug kon Sterksel beginnen aan de wedstrijd. Direct zette de geel-zwarten druk op de verdediging van Netersel. Met slechts enkele van de diepte passes naar op de voorhoede wist Sterksel gevaar te stichten.  Na een van deze passes op Ruud Nijssen wist hij zich te ontdoen van zijn tegenstander en de bal naar Luuk Gijsbers te spelen die hiermee de 0 -1 in de 14e minuut kon binnen schieten. Netersel wist vrij snel beide partijen op gelijke hoogte te krijgen, in de 16e minuut scoorde ze de 1-1. Sterksel bleef het spel maken maar had moeite om in de laatste fase het af te maken. René Bolster was dicht bij een doelpunt toe hij de bal nipt langs kopte uit een corner van Erik Schaeken. Na een halfuur spelen was er een  overtreding op Hashim Haaji op 35 met van de goal van Netersel kreeg Sterksel een vrijetrap. Vincent van den Groenendaal zag een opening in de verdediging, Erik Schaeken plaatste de bal in de loop van Vincent die daarna de bal keuring binnen plaatse 1 - 2. Met deze stand ging men de rust in. Ook de tweede helft was Sterksel beter dan de boys van Netersel diverse kansen werden gecreëerd  maar kon dit niet vertalen in doelpunten. René Bolster wist in de 78e min de bal nu wel achter de keeper van Netersel te krijgen, dit met een goede kopbal uit een corner van Erik Scheaken 1- 3. In de resterende tijd ging Netersel met een man meer in de aanval spelen maar de defensie van Sterksel wist uit de problemen te blijven.. 

Volgende wedstrijd 8 oktober aanvang 14.30 uur

Sterksel - SVSOS

    

 


 

Sterksel - Knegselse Boys 2-1

 

3 Punten met matig spel

Sterksel begon de zeer matig aan het duel tegen Knegselse Boys. In de 4e minuut kon Harm Verstappen de bal uit het net halen door een goed afgewerkte voorzet waar de verdediging van Sterksel te slap op reageerde 0 - 1. Sterksel herstelde dit probleem gelijk vanaf de aftrap een diepe bal van Erik Schaeken op Ruud Nijssen die hier de goalie van Knegsel rond de 11 meter zag staan en met een goed geplaatste lob de bal in de goal plaatste 1 - 1. Het spel bleef matig de eerste helft. Toch kon Sterksel nog voor rust de 2 - 1 maken door een goede actie van Luuk Gijsbers wist hij de bal langs te keeper van Knegsel te plaatsen. Na de thee moest en zou het beter moeten, maar het liep bij beide teams niet er werden veel fouten keuzes gemaakt. Sterksel was dan wel beter maar de kansen werden niet benut of om zeep geholpen in de tweede helft. Hierdoor bleef het bij een matige 2 - 1 overwinning. 

Volgende wedstrijd 1 oktober aanvang 14.30 uur

V.V. Netersel - Sterksel

  

 


II VERSLAG STERKSEL 2 II
Sterksel 2 - RKSV Heeze 8 3 - 3

Sterksel begon sterk aan de wedstrijd met in de eerste minuten al een paar goede kansen. Een schot van Kevin Frenken op de paal en een kans van Hubert Duijndam die gekeerd werd door de doelman van Heeze.

Heeze had veel moeite om het spel van Sterksel te volgen vooral Ruud van der Velden was een plaag op het middenveld. Achterin werd sterk verdedigd onderleiding van Sander Polman. In de 25 minuut was het Ruud van der Velden die Hubert Duijndam aan de linkerkant wegstuurde met voorzet probeerde deze Kevin Frenken te bereiken die net er onderdoorging maar de goed oplettende Marten van Breugel was er als de kippen bij en ronde keurig af 1-0. Sterksel gaf meer ruimte weg en kreeg het steeds moeilijker. Toch was het Sterksel die op 2-0 kwam. Het was Duijndam die Joris Verhoeven wegstuurde en heel rustig de 2de van Sterksel binnenschoot. Heeze kwam al vlug terug omdat Sterksel niet op stond te letten. In de tweede helft was het Heeze die door wilde Sterksel had het moeilijk. Na 10 minuten in de tweede helft schoot Heeze de gelijkmaker erin. De thuisploeg herpakte zich en ging voor de 3 punten. Ruud van der Velden gaf in de 60 minuut een perfecte bal op Hubert Duijndam die met een halve volley Sterksel op 3-2 zet. Met nog goeie kansen voor Gerard Huiskens en Kevin Frenken was het toch Heeze die de gelijkmaker erin schoot. Einstand 3-3.

Volgende week SV Valkenswaard uit om 12.00 uur.

EINDE TROMPETTERCUP

Beste mensen,

Aan de vooravond van de nieuwe competitie hebben we minder nieuws te melden: na 20 seizoenen gaat de Trompettercup -met pijn in het hart- stoppen met de huidige opzet. Geen alternatieve voetbalcompetitie dit seizoen met de traditionele puntentelling en de afsluitende prijsuitreiking. Voorlopig wel nog de website en Facebook-pagina.

Het is een moeilijke beslissing geweest, maar door verschillende omstandigheden en factoren blijkt het niet meer mogelijk om de Trompettercup-competitie, met het huidige, piepkleine team wat we hebben,  van de gewenste invulling te voorzien. Na twintig mooie seizoenen komt er dus een einde aan de alternatieve, Kempische voetbalcompetitie.
De website en Facebook-pagina blijven voorlopig nog wel actief, met programma’s, uitslagen, soms wat foto’s en -af en toe- de traditionele lijstjes die jullie van ons gewoon zijn, maar de standen en topscorersklassementen gaan dus verdwijnen.

Persberichten en foto's blijven ook nog altijd welkom.

Voor vragen over het stoppen, suggesties of andere opmerkingen kan gemaild worden naar trompettercup@gmail.com

Namens de Trompettercup.

Dennis Kroonen

www.trompettercup.nl

 

 


Competitie 7x7
Sterksel Dames VR18+

Speellocatie voor 6 oktober is gewijzigd. Wedstrijden worden afgewekt op sportpark de Hut in Aarle-Rixtel.

 


23 en 24 September

Start van de competitie
 

Voor enkele teams is hun competitie al begonnen Dames en Heren 7x7 hebben de eerste ronde er al op zitten en ook de JO7 heeft zijn eerste wedstrijdjes als gespeeld.

Op Zaterdag 23 September spelen alle jeugdteams op het sportpark de Hemelrasten hun eerste thuisduel. 

Sterksel JO-7 - Waalre JO7-2
Sterksel JO-8 - De Raven JO8G uitgesteld
Sterksel JO-10 - Nuenen JO10-4
Sterksel JO-11 - Maarheeze JO11-4
     
Op Zondag 24 September ook thuiswestrijden voor Sterksel 1 en 2
Sterksel 2 - RKSV Heeze 8
Sterksel 1 - Knegselse Boys 1

 


Bekerwedstrijden in voorbereiding voor

de competitie van  2017-2018

In gespeelde bekerwedstrijden maakt Sterksel zich klaar voor de start van de competitie. Was Merlijn nog een lastige wedstrijd mede door de vele afwezigen 7 - 0, ging het tegen WSJ thuis al weer beter en kom door een doelpunt van Wesley Borrenbergs winnend worden afgesloten. Als laatste in de reeks kwamen de Raven naar Sterksel. Zij zette in het begin flinke druk op de Sterkselse verdediging maar konden uit de diverse kansen niet scoren mede door goed keeperswerk van Harm. Hashim Haaji wist na 35 min de score te openen voor Sterksel. Na de thee dachten onze gasten nog terug te komen in de wedstrijd door de 1-1. Maar Sterksel raakte hier niet van slag. Het team wist vrij snel weer op voorsprong te komen door een doelpunt van Jordy Doeze 2-1, Vincent van den Groenendaal wist de 3-1 te maken en de eindstand van 4-1 werd door Ruud Nijssen gemaakt. Of Sterksel klaar is voor de competitie zullen we vanaf volgende week zien. Sterksel begint dan met een thuiswedstrijd tegen de Knegselse Boys aanvang 14.30 uur

 


Competitie 7x7
Sterksel 3 35+
Op de Hemelrasten werd het 35+ / 45+ voetbal afgewerkt Sterksel 3 moest nog zijn draai vinden waar de eerste twee wedstrijden met 1-0 tegen de Valk werd verloren en Dommelen met 2-1 ook te sterk was. Wist in de laatste wedstrijd tegen Nieuw Woensel zich wel de winst te pakken middels een 4 - 2 overwinning. Doelpunten waren er van Hubert (3) en Jasper en Sander beide 1 maal doeltreffend.
Volgende speelronde is 29 sept bij Nieuw Woensel in Eindhoven
 
Sterksel Dames VR18+
Ook de dames hadden hun eerste competitiedag. Zij gingen op bezoek in Veldhoven bij Marvilde. De dames hebben goede progressie geboekt het laatste half jaar onderleiding van Martien van der Velden. Alle wedstrijden werden namelijk gewonnen. De eerste wedstrijd tegen Wilhelmina Boys 1-0, Marvilde en DVS werden beide met 4-0 verslagen. En ook ASV 33 werd verslagen met 2-1. Deze avond waren Wendy K, Joyce, Amber en Wendy V de doelpuntenmakster.  Een zeer goede start in de competitie voor onze dames!
Volgende speelronde is 29 sept bij DVS in Aalst Waalre

 


Zin om een avondje te griezelen?  Voetbalvereniging R.K.S.V. Sterksel organiseert een griezelige spooktocht door Sterksel.

De Halloweentocht zal plaatsvinden op Zaterdag 28 oktober 2017 van 18.15 uur tot 20.15 uur. Heb je ook zin om mee te komen spoken? Meld je dan uiterlijk 20 oktober a.s. via onze website aan. (Voor kinderen tot 12 jaar).

Klik hiervoor meer informatie en om je aan te melden

 


Oefenwedstrijden Dames in Waalre

De Sterkselse dames oefenen op vrijdag 8 september in Waalre voor de nieuwe competitie. Aanvang 19.55 uur

 

Tegenstanders zijn: RKVV Waalre - Heeze - Braakhuizen - RKVVO


Update: Afgelopen vrijdag hebben de dames goed gespeeld met winst in 3 van de 4 wedstrijden was dit zeer geslaagd.

Uitslagen: 5 - 0 gewonnen van Waalre, 1 - 2 verloren van Braakhuizen, 2- 1 winst op Oerle en Sterksel wist met 4 - 0 van de dames van Heeze te winnen.

15 september is de eerste competitie ronde 

 


Sportpark De Hemelrasten:

Gereed gemaakt voor het nieuwe seizoen

Diverse vrijwilligers hebben het sportpark gereed gemaakt voor het komende seizoen. Van gras maaien, poetsen en groot onderhoud aan de velden tot het repareren van vangnetten. Maar dankzij onze schilders Johan, Willem en Frank zijn de kantine en kleedruimtes voorzien van een frisse kleur.  

 


Indeling Beker  Sterksel 1
Sterksel
WSJ
TSVV Merlijn
De Raven
Bekerwedstrijden Datum Aanvang
TSVV Merlijn 1 - Sterksel 1  7 - 0 2-9  (zat) 17.00 uur
Sterksel 1 - WSJ 1   1 - 0 10-9 14.30 uur
Sterksel 1 - de Raven 1 17-9 14.30 uur

 

Programma voorbereiding  RKSV STERKSEL
Download het progamma hier

 


Indeling Sterksel  -  '17-'18
SENIOREN

1e  

5e Klasse E

2e

3e 

35+

Dames

VR 18+

Casteren Brabantia 12 De Valk Marvilde
DOSKO 32 De Valk 7 Nieuw Woensel Sterksel
Hulsel                Dommelen 5 Dommelen Wilhelmina Boys
Netersel DOSL 5 Sterksel DVS
SDO 39 Maarheeze 5   ASV 33
SVSOS RKSV Heeze 8    
Tuldania RoodWit 67/Plus 3    
DEES RPC 7    
DVS Steterksel 2    
Knegselse Boys SV Budel 4    
Rood Wit 67 SV Valkerswaard 9    
Sterksel Woenselse Boys 9    
Terlo      
Waalre      

 


Junioren indeling ‘17-‘18
     
JO-11  JO-10 JO-8
     
Best Vooruit JO11-4 RPC JO10-3 Dommelen JO08-1
DVS JO11-4 Oirschot V. JO10-2 Bladella JO08-3
FC Cranendonck JO11-2 Brabantia JO10-3 Bergeijk JO08-2
Geldrop JO11-3 Brabantia JO10-4 SV Valkenswaard JO08-2
Nuenen JO11-5 RKDSV JO10-1 UNA JO08-2
RKSV Heeze JO11-3 Nuenen JO10-2 RKSV Heeze JO08-3
RPC JO11-3 Nuenen JO10-3 Sterksel JO08-1
Sterksel JO11-1 Best Vooruit JO10-3 Terlo JO08-1G
SV Budel JO11-4 Acht JO10-3 FC Cranendonck JO08-1
SV Valkenswaard JO11-4 Sterksel JO10-1 De Raven JO08-1G
Tongelre JO11-2 Dommelen JO10-3 DOSL JO08-1M
Woenselse Boys JO11-3 DOSL JO10-2 Maarheeze JO8-1
     
JO07-1 JO07-2  
afgemeld voor competitie    
DBS JO07-1 DBS JO07-5G  
DBS JO07-2 DBS JO07-7  
Oirschot V JO07-1G Unitas 59 JO07-3  
Unitas 59 JO07-1 SV Valkenswaard JO07-2  
UNA JO07-1 Waalre JO07-2  
Sterksel JO07-1 Sterksel JO07-2  

 


JEUGDKAMP 2017

 


Jeugdtoernooien RKSV Sterksel
Geslaagd jeugdtoenooi Sterksel. Op 10 juni werd door gestart door de mini‘s beide teams wisten enkele de 3de plaats te behalen. De JO11 werd 2e in de finalewedstrijd tegen Heeze wisten ze niet te winnen. JO9 werd 1e en wist dit te doen door alle wedstrijden te winnen.

 


Laatste training van het seizoen voor Ini-Mini‘s

 


Jeugd opnieuw succesvol nu op toernooi bij SV Budel
 De 3 jeugdteams wisten weer indruk te maken nu in Budel. Ook nu kwam iedereen met een beker naar huis. 
JO-7 wist het toernooi te winnen.
JO-11 behaalde de 2e plaats.
JO-9 eindigde op een mooie 3e plaats
 
1e prijs voor Sterksel JO7

 

Sterksel - EDN ‘56 2-0

 

Sterksel stap dichterbij promotie

Sterksel heeft de eerste van 2 promotie wedstrijden tegen EDN ’56 een goede stap gezet door met 2 – 0 de gasten uit Haghorst te verslaan. In de 2e minuut legde de scheidsrechter de wedstrijd kort stil dit na een sfeer actie van de Sterkselse Supporters. Sterksel kreeg in de 30e min na een overtreding op Erik Schaeken in de 16 meter een penalty toegekend. Rene Bolster wist de bal buiten het bereik van de keeper binnen te schieten 1-0.  De verdediging van Sterksel werd een enkele keer getest door EDN 56, maar ‘n echt gevaarlijk  schot werd nooit gelost. Na de thee was EDN wat sterker. Sterksel had na een uur spelen op 2-0 moeten komen. Na een mooie actie op links door Vincent van den Groenendaal schoot hij de bal echter enkele centimeters aan de verkeerde kant van de paal. Het laatste kwartier moest Sterksel het met een man minder doen dit na een rode kaart. De 10 van Sterksel wisten zich staande te houden. In de 83e minuut wist Vincent van de Groenendaal weer op links zijn man uit spelen en kon zo de bal passen naar in de 16 meter vrijstaande Jordy Bukkems, die de bal hierna in de touwen achter de keeper van EDN schoot 2-0. Met de 2-0 op zak word 28 mei de return gespeeld in Haghorst aanvang wedstrijd 14.30 uur.

 


Jeugd Sterksel succesvol op toernooi bij SV Someren
 De 3 jeugdteams kunnen terug kijken op een succesvol toernooi bij SV Someren. Iedereen kwam met een beker naar huis. 
JO-9 wist het toernooi te winnen.
JO-11 behaalde de 2e plaats.
JO-7 eindigde op een mooie 3e plaats


Promotiewedstrijden voor 4e Klasse tegen EDN ‘56 
Op 21 mei staat de eerste van 2 promotie degradatie wedstrijden op het programma Sterksel ontvangt dan EDN ‘56 uit Haghorst. De mannen uit Haghorst vorig jaar gepromoveerd hebben in een lastig seizoen zich niet direct kunnen handhaven in de 4e klasse.  Kom onze mannen supporteren op de weg naar de 4e klasse.

Sterksel - EDN 56

21 mei aanvang 14.30 uur 

-

28 mei is de return in Haghorst.

 


 

Sterksel - Tivoli 0-2

 

Op naar de promotiewedstrijden

 

Sterksel begon de laatste competitiewedstrijd met een aangepaste basis. Dit met de 2 promotie wedstrijden in het vooruitzicht. Nadat Tivoli met een erehaag gefeliciteerd was met het behalen van het kampioenschap en onze voorzitter ook nog een bloemetje voor de aanvoerder en trainer van Tivoli had overhandigd kon het spel beginnen. Tivoli begon direct met druk te zetten op de Sterkselse verdediging. De geel-zwarten hadden lastig in deze beginfase. Na een aanval over links werd de bal de 16 in geschoten waar de spits van Tivoli wel raad mee wist. Zijn schot miste het doel niet 0-1 (4e min.). Sterksel herpakte zich maar kon niet met kracht naar voren om de defensie van Tivoli te testen. Na de thee wist Sterksel meer door te dringen maar tot echte doelkansen kwamen onze mannen niet. In de 73e minuut wist Tivoli nogmaals te scoren en zette hiermee de eindstand op het bord 0-2. Met de tweede periode titel op zak kan Sterksel proberen dit mooie seizoen te verzilveren in de promotie wedstrijden van 21 en 28 mei.   

 


 

JO9-1 OPNIEUW KAMPIOEN
VOORJAARS KAMPIOEN 2017
Onze JO9-1 is zaterdag 6 mei kampioen geworden. De gasten uit Valkenswaard JO9-2 hadden ook nog uitzicht op het kampioenschap bij een overwinning maar hadden geen kans tegen een sterk voetbalend Sterksel. De wedstrijd werd door Sterksel met 6-1 gewonnen. Hierna kon het kampioenschap gevierd worden.  De groep was in het najaar van 2016 ook al kampioen te worden in de 5e klasse en zijn na het kampioenschap 2 klasse omhoog gegaan en wisten deze nu ook weer winnend af te sluiten. Jongens en Pauline proficiat met jullie prestatie!

 

 


Sterksel Periodekampioen

Afsluiting seizoen 2016 - 2017

 


Sponsorgroep RKSV Sterksel

 Wil jij ook deel uitmaken van dit gezellige dames team kom eens kijken naar een training donderdagavond 20.00 uur.

We zijn nog op zoek naar enkele dames.

Voor meer informatie kun je bellen met Angelique Guitjens 06-47171759.

 Met trots presenteert RKSV Sterksel de “Ini-Mini´s”

Deze groep is opgericht voor stoere mini-voetballers in de leeftijd van 2,5 jaar tot en met 4 jaar, voor zowel jongens als meisjes.

Sporten met peuters vraagt om andere technieken. De trainingen zijn daarom specifiek voor deze doelgroep aangepast. Tijdens peutervoetbal worden er spelenderwijs (lichte) voetbaltechnieken aangeleerd door onze betrokken begeleiders. Er wordt rekening gehouden met de groei en kwetsbaarheid van deze jonge leeftijdsgroep. Om de rust in de groep te bewaren vragen we ouders om aanwezig te blijven tijdens de les. Meedoen mag natuurlijk altijd!

De kinderen worden elke week weer uitgedaagd, maar het doel blijft dat de peuters het ontzettend leuk vinden om te sporten.

Wanneer en hoelaat?:

Elke woensdag* van 18:00 uur tot 18:30 uur onder leiding van Sanne de Jager,  Lidy van de Velden en Chantal van Vijfeijken.

In de winterperiode zullen de trainingen naar binnen verhuizen. Meer informatie volgt hierover in het komende seizoen.

De kosten voor 1 jarig peuter-lidmaatschap zijn  € 40,-. Dit is inclusief een voetbalshirt met de naam van je peuter achterop. Vergeet bij inschrijving niet de confectiemaat te vermelden.

Aanmelden kan via onderstaan aanmeldingformulier.

We hopen jullie allemaal snel te verwelkomen.

Met sportieve groet,

Het Bestuur van RKSV Sterksel


Nieuwe artikelen in FanShop:  

De artikelen zijn te verkrijgen in de Kantine.

Kijk voor meer info hier