Start training
VCT P2 7 t/m 10 augustus
VCT P3 14 t/m 16 augustus

Trainingskamp 17 - 19 augustus
Graag aanmelden voor 20 juli !
controleer je e-mail voor meer gegevens
Programma trainingskamp Siegen
Vrijdagavond maaltijd - lichte training
Zaterdag ontbijt, lunch, BBQ Baltraining - Wedstrijdgerichtetraining
Zondag ontbijt, lunch lichte loopvormen / optioneel wedstrijd

Vervolg voorbereidingprogramma

10 JUNI 14.30

Sterksel - Pusphaira

3 maal winst voor Sterkselse jeugd bij toernooi in Someren
Op zaterdag 9-6 waren de jeugdteams richting SV Someren getrokken om mee te doen aan het somerense jeugdtoernooi. Sterksel J08 wist het toernooi te winnen, elk duel wisten ze te winnen en behaalde hiermee de 1e prijs. Na de middag kon de JO10 jeugd ook feest vieren zij wisten hun poule te winnen door in de laatste wedstrijd de concurent op een gelijkspel te houden. Voor de JO11 was het ook prijs, zij wisten ook alle wedstrijden te winnen en behaalde hierdoor ook de 1e prijs in de poule.

Jef Vels de nieuwe trainer van RKSV STERKSEL nodigt spelers uit
Open inloop training 6 juni om 20.00 uur.

Afgelopen week hebben RKSV Sterksel en Jef Vels een verbintenis ondertekend, dat Jef Vels de nieuwe trainer wordt van de selectie van RKSV Sterksel. Jef is een zeer ervaren en enthousiaste trainer met UEFA A licentie. Jef heeft een ruime ervaring opgebouwd in het trainen van clubs op verschillende nivo’s van 5de klasse tot en met Topklasse in o.a. Nederland en België. Wij zijn dan ook blij dat Jef met ons de uitdaging aan wil gaan.

De eerste actie die Jef voor zijn nieuwe club organiseert is een “OPEN INLOOP TRAINING ’op woensdag 6 juni om 20.00 uur op Sportpark De Hemelrasten. Jef nodigt alle spelers uit vanaf 16 jaar, die toe zijn aan een nieuwe uitdaging en zichzelf geschikt achten om in de selectie van RKSV Sterksel uit te komen. Ook spelers die nu elders voetballen zijn van harte welkom.

“Eén probleempje is dat nog niet bekend is in welke klasse het eerste elftal komend seizoen gaat uitkomen. Ik ga ervan uit dat het de 4e klasse wordt, maar de 5e klasse is ook denkbaar”, stelt Vels bij navraag. “Hoe dan ook, vervolgt Jef, “de inlooptraining is exemplarisch voor mijn werkwijze”. “Alles met de bal, wedstrijdgericht, waarbij alle facetten van het spelletje voorkomen”.

Alle spelers die deze uitdaging aandurven zijn van harte welkom in te schrijven voor deze unieke mogelijkheid, jouw vaardigheden te tonen. Opgeven is wel noodzakelijk: Via de voorzitter van RKSV Sterksel: Edwin Broekman (06-2232 1012) Email: edwin.broekman2012@gmail.com

Meld uw ini-mini (2,5 - 4 jaar) ook aan!

Klik hier voor meer informatie

Privacyverklaring RKSV Sterksel

Dit is de privacyverklaring van RKSV Sterksel, gevestigd te Vlaamseweg 1D, 6029 PK te Sterksel, ingeschreven in het register van de Kamer van Koophandel onder nummer: 40235333.

Bewust of onbewust deelt u persoonsgegevens met ons. Wij vinden het van belang dat er zorgvuldig wordt omgegaan met uw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in dit statement voor u uiteengezet hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en welke rechten u heeft   Lees hier verder...

Laatste training van het seizoen voor Ini-Mini‘s

Sponsorgroep RKSV Sterksel

Wil jij ook deel uitmaken van dit gezellige dames team kom eens kijken naar een training donderdagavond 20.00 uur.

We zijn nog op zoek naar enkele dames.

Voor meer informatie kun je bellen met Angelique Guitjens 06-47171759.

Nieuwe artikelen in FanShop:

De artikelen zijn te verkrijgen in de Kantine.

Kijk voor meer info hier