Nieuws

 

Voetbal voor zondag 18 maart is afgelast:

DOSL 5 - Sterksel 2

SDO ´39 1 - Sterksel 1

 


Op vrijdag 30 maart om 20.00 uur, organiseert RKSV Sterksel in haar kantine bij sportpark de Hemelrasten , een pub quiz voor seniorenleden met partners. Ook de ouders van jeugdteams zijn uiteraard van harte welkom! 

4 april t/m 30 april

Steun ook onze club

RKSV STERKSEL
 


 

Sterksel - Waalre 2-4

 

Sterksel niet bij de les

Sterksel wist dat Waalre naar Sterksel was gekomen om wat recht te zetten. De wedstrijd was nog geen minuut bezig en stond met 0-1 achter. Een flinke dreun. De geel-zwarten waren niet fel en veel duels werden verloren. Na een half uur spelen wist Waalre de voorsprong uit te breiden na een vrijetrap die niet op tijd weg gewerkt kon worden 0 -2. Sterksel kwam maar niet het spel. Na de pauze waar in 2 maal gewisseld werd door Sterksel, leek het lek boven. Invaller Hashim Haaji wist de aansluitingstreffer in 50e min. de te maken 1-2. Echter kwam Waalre middels een penalty snel op 1-3.  Waalre wist de score nog op 1-4 te brengen.  Ruud Nijssen wist voor Sterksel de 2 - 4 te maken wat de eindstand werd. Een slechte wedstrijd van Sterksel waarbij ook nog door enkele een onnodige gele kaart werd gepakt. 

Volgende wedstrijd 18 maart aanvang 14.30 uur

SDO ´39 - Sterksel

 

 


Sportploeg 2017

DAMES Sterksel
 

 


Martien van der Velden

Sportvrijwilliger 2017 Heeze-Leende-Sterksel
 

 


 
Alle voetbal voor zaterdag 3 & zondag 4 maart is afgelast.

 


Donderdag 1 maart hebben de Dames van RKSV Sterksel tijdens de extra verplichte training een nominatie ontvangen voor verkiezing sportploeg van Heeze-Leende 2017. Het sportgala is 3 maart in het perron in Heeze aanvang 19.00 uur. Entree is gratis.
Opnames van HEEZE 24 zien klik hier

 


In Memoriam: Frank Zegveld

Frank Zegveld was vanaf zijn jeugd lid van onze vereniging.  Als speler van Sterksel 1 heeft in seizoen 1999/2000 de promotie meegemaakt naar de 5e klasse. Frank is toen zoon Stijn ging voetballen de leider van zijn team geweest.

 

Frank bedankt voor de inzet voor onze verenging.

Rust in vrede

 

Wij wensen Anne, Stijn en Fien alle familie veel sterkte met het verlies. 


 


 

vv Hulsel - Sterksel 1-4

 

Sterksel houdt vv Hulsel op afstand

Sterksel wint uit van Hulsel. Sterksel kwam niet goed uit de startblokken de passes kwamen niet aan en ook werden er weinig duels gewonnen. Uit een van deze foutieve passes ging Hulsel er van door en moest Sterksel handelend optreden. In de sliding die werd gemaakt op 25 meter van de goal ging volgens de scheidsrechter ook de aanvaller van Hulsel mee onderuit, en gaf hij Hulsel een vrijetrap.  Met de laag staande zon werd de bal in de 16 geplaatst en wist de spits van Hulsel de bal in de richting van het doel te koppen, Harm Verstappen verblind door de zon kon deze bal niet keren en stond Sterksel na 10 minuten 1-0 achter. De 11 van Sterksel zette een tandje bij en Hulsel werd in de verdediging gedrukt en had Bart Berkers de kans om na 20 minuten de bal binnen te tikken maar kwam enkele centimeters te kort. Hulsel zou bijna nog op 2-0 zijn gekomen want in een buitenspelsituatie aangegeven door de assistent-scheidsrechter werd pas laat door de arbiter gehonoreerd pas nadat de bal over de achterlijn was gegaan. In de 29e minuut een vrijetrap voor Sterksel. Genomen door Erik Schaeken vanaf de linkerkant van het veld werd de bal voor het doel  geschoten en hier knap binnen gekopt door René Bolster 1–1. Deze 1-1 bleef staan tot de rust. Na de rust kwam Sterksel beter in zijn spel er kwamen meer kansen voor de goal. Hier had de defensie van Hulsel een antwoord op met enkele vervelende overtredingen.  In de 76e minuut een corner voor Sterksel, deze werd genomen door Erik Schaeken en wist Vincent van den Groenendaal te bereiken die de geel-zwarten op een 1-2 voorsprong te zetten met een mooie kopbal. In de 83e minuut ontving Hulsel een rode kaart voor een van hun spitsen. Met 11 tegen 10 wist Sterksel de score nog op te laten lopen. Giuseppe Maraglia wist in de 87e minuut de 1-3 te maken door de bal na goed afschermen keurig langs de keeper te spelen. In de 89e minuut was het Luuk Gijsbers die werd neergelegd in het strafschopgebied, penalty voor Sterksel. René Bolster wist ook deze te benutten en zette de 1 -4 eindstand op het scorebord.

Volgende wedstrijd 25 februari aanvang 14.30 uur

Sterksel - DVS

 

FIJNE CARNAVAL


Erik Schaeken en Wiljan van Vijfeijken verlengen bij RKSV Sterksel

Afgelopen week is duidelijk geworden dat komend seizoen de huidige samenwerking  met hoofdtrainer Erik Schaeken en assistent-trainer Wiljan van Vijfeijken met één seizoen wordt verlengd. Dit seizoen is Erik Schaeken voor het tweede jaar actief als trainer/speler en deze lijn wordt komend seizoen doorgetrokken. Het eerste elftal van RKSV Sterksel staat op dit moment op de tweede plaats in de competitie en doet nog volop mee voor de titel. De eerste periodetitel hebben we al gewonnen in de  5de klasse E en zo zijn we al verzekerd van deelname aan de nacompetitie voor promotie.  Dit is al de tweede periodetitel die in korte tijd is behaald.

Zowel bestuur, spelersgroep als supporters van RKSV Sterksel zijn zeer te spreken over  hoofdtrainer  Erik Schaeken. De samenwerking tussen Schaeken en assistent-trainer Wiljan van Vijfeijken verloopt prima en zij vormen samen een goed trainersduo.

Samen hopen wij in de tweede competitiehelft nog mooie resultaten te behalen.

Bestuur RKSV Sterksel

 


Indeling 7 x 7
Heren  Speeldata Dames
     
Sterksel 9 mrt Dommelen
de Valk 23 mrt Marvilde
Nieuw woensel 13 apr DVS
Nemelear 20 apr Sterksel

 


 

Sterksel - Casteren 2-1

 

Sterksel pas laat langs Casteren

De eerste wedstrijd na de winterstop wist Sterksel pas laat te beslissen. Na een goede start waar de geel-zwarten het overwicht hadden wist Vincent van de Groenendaal zich nog enkel tegen over de keeper van Casteren, deze te passeren maar werd door hem neergelegd. Uit de vrije trap genomen door Erik Schaeken wist de keeper de bal uit de rechter benedenhoek te houden. Sterksel bleef Casteren onder druk houden bij een aanval over links wist Hashim Haaji na een goede passeer actie zijn voorzet bij Vincent van den Groenendaal te krijgen die hierna tekende voor de 1-0 na 16 min. Sterksel bleef druk zetten op zoek naar de 2-0 waarbij er kansen kwamen voor Bart Berkers, Hashim , Vincent en Ruud Nijssen. Maar alle misten. In een van de enige aanvallen van Casteren wist de verdediging van Sterksel de bal in de eigen 16 meter weer in bezit te krijgen.  René Bolster speelde de bal naar René Bosch die onder druk werd gezet en de bal over de achterlijn wilde spelen. De bal ging niet over de achterlijn maar over de doellijn en stond het 1-1 in de 35e min. Deze stand bleef staan tot de rust. De tweede helft wist Sterksel het overwicht te behouden op Casteren. De kansen kwamen maar het afmaken van de hiervan kon beter. In de  75e minuut raakte de keeper van Casteren geblesseerd en moest vervangen worden. De 80e minuut een uittrap wordt ondervangen door Hashim legt de bal breed op Jordy Bukkems, die met een geplaatst schot de 2-1 voor Sterksel binnen schiet. De voorsprong werd in de resterende minuten niet meer uit handen gegeven.

Volgende wedstrijd 4 februari aanvang 14.30 uur

Knegselse Boys - Sterksel

 

Hervatting competitie 28 januari aanvang 14.30 uur

Sterksel - Casteren

 

 


Nieuwe bordsponsoren RKSV Sterksel

Melding Nieuw Bestuurslid
Marij van der Palen is toegetreden bij het bestuur van RKSV Sterksel. Marij is sinds de start van het damesteam lid van de vereniging. 

 


Inning van Contributie
Seizoen 2017 - 2018
Deze incasso zal plaats vinden 19-1-2018.
De prijzen van de contributie zijn als volgt:
IniMini & Mini´s €  40,-
JO8 €  50,-
J010 & JO13 €  60,-
7x7 Dames & Heren € 100,-
Senioren 1 & 2 € 160,-
 
Kosten van de contributie zijn tijdens de Algemene Jaarvergadering vastgesteld.
 

 


 

Sterksel - RoodWit 67 4-0

 

Eenvoudige zege tegen Rood Wit ‘67

Na dat Prins Peer de aftrap had verzorgd was er daarna een minuut stilte voor Louis Corstjens van Rood-Wit 67 die afgelopen vrijdag was overleden. Sterksel zette direct druk en wilde de wedstrijd snel beslissen. Na maar amper 5 minuten werd Erik Schaeken aangetikt buiten de 16 meter. Uit de vrijeschop die hierop volgde wist Erik de bal achter de keeper te krijgen 1 – 0. Na 15 minuten spelen leek het een herhaling van zetten weer een overtreding op Erik. Ook deze vrijetrap nu meer aan de rechterzijde van de 16 wist Erik de keeper nu in de korte hoek te passeren 2 – 0. Sterksel bleef de verdediging van Rood-Wit teisteren. Het was de 32e minuut een aanval over links waar Vincent van den Groenendaal wordt aangespeeld en vanaf de achterlijn een actie richting de goal maakt waarna hij zelf de 3 - 0  binnen schoot. Na de rust kunnen de geel-zwarten gemakkelijk het balletje heen en weer laten gaan en de kansen komen weer.  Maar keer op keer is het de laatste fase voorin dat net niet lukt. Het is pas in de 75e minuut dat Hashim Haaij de bal voor de 4 - 0 binnen kan werken. Hiermee is de einstand tegen Rood-Wit ’67 bereikt en is de winterstop aangebroken. Eind januari 2018 zal de competitie weer hervat worden met een thuiswedstrijd tegen Casteren.

Foto J. Janssen

Volgende wedstrijd 28 januari aanvang 14.30 uur

Sterksel - Casteren

 

 


Tijdens de kerstvakantie organiseert de Kleine Kring weer haar jaarlijikse zaaloetbaltoernooi. Ook de jeugdteams van Sterksel doen mee aan dit zaalvoetbaltoernooi wat in de Smeltkroes te Maarheeze en de Zuiderpoort in Budel gehouden wordt.
Programma voor Sterksel:
27 December in de Smeltkroes Aanvang:
JO7 toernooi met Sterksel JO7 09.00-11.00
JO9  toernooi met Sterksel JO8 14.30-16.20
   
28 December in de Smeltkroes  
JO11 toernooi met Sterksel J010 11.20-13.30
   
29 December in de Smeltkroes  
JO13 toernooi met Sterkel JO11 09.00-11.30

 


De dames van Sterksel ging vrijdag een avondje voetballen in Helmond bij Brandevoort. Waar enkele velden verder op de wedstrijd in de Jupiler League tussen Helmond Sport en FC Eindhoven werd gestaakt wegens sneeuwval, gingen onze dames gewoon door met bikkelen.

 


 

Sterksel - Terlo 2-0

 

Zege tegen Terlo

Sterksel wint van Terlo dit na een wedstrijd in koude setting. De eerste 45 minuten waren de geel-zwarten de meeste tijd in de aanval waarbij Erik Schaeken een bal op de paal en Hashim schot richting de kruising welke de keeper van Terlo wist te pakken de noemenswaardige doelpogingen aan Sterkselse kant. Terlo wist in een counter uit een afgeslagen corner nog voor rust bijna op 0-1 te komen maar het schot ging hoog over het doel van Harm Verstappen.  Na een kopje warme thee in de rust werd Terlo verder terug gedrongen en volgde meer kansen. De openingsgoal viel in de 62e minuut door invaller Guus, die het snelt reageerde op een schot van Erik Schaeken welke de goalie van Terlo niet klem vast kreeg. Met een trap langs de keeper richting de 2e paal rolde de bal rusting over de achterlijn 1 – 0 voor Sterksel. Na een aanval over links werd Hashim in de 16 onderuit gehaald, penalty ging heel Sterksel vanuit. Scheidsrechter gaf er echter een vrijetrap voor. Erik Schaeken zette zich achter de bal en schoot het voor de goal langs waar Bart Berkers was die hem over het doelvlak wist te brengen en de stand op 2 – 0 bracht (65e min.). De winst was nu zo goed als binnen. In de resterende tijd werd er nog wat spelers gewisseld en kwamen er niet uitgesproken kansen meer voor de goal van Terlo. Na het laatste fluitsignaal konden derhalve 3 punten worden bijgeschreven. Volgende week op bezoek bij de nr3. Hulsel die een verliespartij vandaag opliepen tegen Casteren 2-1.  Aanvang is 14.15 uur.

Volgende wedstrijd 10 december aanvang 14.15 uur

Hulsel- Sterksel

 

 


 

 


 


 

Tuldania - Sterksel 1-1

 
Sterksel deelt punten met Tuldania

Sterksel kwam al snel op achterstand. Na een corner voor Sterksel wist Tuldania via een snelle counter hun spits te bereiken deze wist zich te ontdoen van de Sterkselse verdedigers en klopte hierna ook keeper Harm Verstappen  1-0 voor Tuldania in de 5e minuut.  Sterksel probeerde met een lange pass zowel over links en over de rechts de ruimte achter de verdediging van Tuldania  te benutten en zo de spitsen in positie aan te spelen.  De kansjes die ze kregen wilde er niet in gaan. In de 40e minuut uit een aanval over rechts wordt de bal in het 5 meter gebied van Tuldania gebracht waar een verdediger de bal verkeerd raakt en deze zijn keeper kansloos maakt 1-1. Na de thee zette Sterksel de jacht in naar een 2e doelpunt. Uit diverse kansen wilde het de aanvallers niet lukken om de bal nog een keer over de doellijn te laten gaan. Maar ook Tuldania wist hun kansen niet te verzilveren door enkele malen goed optreden van de verdedigers en keeper van Sterksel. Zo bleef het spannend tot het einde van de wedstrijd. Maar bleef het bij een gelijkspel na 90 min. voetballen.

   

Volgende wedstrijd 3 december aanvang 14.30 uur

Sterksel - Terlo

 

 


STERKSEL JO8 in nieuw tenue
Mede mogelijk gemaakt door:
Varkensbedrijf Verduijn-Frenken van Asten Group
Mondhygiënistepraktijk Manders Autobedrijf Beenders

 


DAMES 1 KAMPIOEN

 


Pupil van de Week


 

Sterksel - DOSKO 32 0-2

 

Sterksel verliest van DOSKO 32 

Sterksel wist zich in deze wedstrijd niet de het nivo te halen wat nodig was om het DOSKO lastig te maken. Sterksel had de via Vincent van den Groenendaal nog goede mogelijk om op 1 - 0 te komen maar de bal ging langs de verkeerde kant van de paal. In de 15e minuut een aanval van DOSKO diepe bal richting de linksbuiten. Harm Verstappen komt zijn doel uit en tikt de bal weg waarbij ook de aanvaller ten val komt. Scheidsrechter oordeelt penalty. Aanvoerder v Woerkum mist niet 0-1. Sterksel bleeft slordig in het rond spelen van de bal. Nog binnen het half uur wist DOSKO de 0- 2 te maken. Na rust ging Sterksel hoger druk zetten. Het offensief  van Sterksel was niet voldoende om de verdediging van DOSKO aan het wankelen te krijgen deze zondag. Het bleef 0 - 2 voor DOSKO 32.

Volgende wedstrijd 26 november aanvang 14.00 uur

Tuldania- Sterksel

 

 

 


Huldiging Jubilarissen RKSV Sterksel
Geert Beenders & Hennie van de Ven

Tijdens de algemene jaarvergadering werden de leden Hennie van de Ven en Geert Beenders gefeliciteerd met hun 40 jarig lidmaatschap bij RKSV Sterksel. Helaas moest Hennie afzeggen voor deze avond.

Ook Hennie door de voorzitter gefeliciteerd met zijn 40 jarig jubileum.

 


AANKONDIGING JAARVERGADERING
Donderdag 16 November
Aanvang 21.00 uur
Aanvang training 19.30 uur

 


Prachtig weekend voor

RKSV Sterksel
 

DAMES KAMPIOEN!

STERKSEL 1  Periodekampioen in 5E

 


DAMES KAMPIOEN!

De Sterkselse dames hebben zich in de laatste wedstrijd zich kampioen gespeeld tegen concurent ASV 33 uit Aarle-Rixtel. De avond begon met een 1 - 0 overwinning tegen de gastvrouwen van Wilhelmina Boys. Hierna volgde een 0 - 0 gelijkspel tegen Marvilde. Hierdoor bleef er de kans voor ASV 33 om toch nog met de titel aan de haal te gaan, dit door te winnne in de laatste wedstrijd tegen Sterksel. Maar 'onze' dames lieten zich niet verrassen. Ze wonnen de wedstrijd met 1 - 0, voldoende voor het binnen halen van het 1e kampioenschap. Dat dit kampioenschap gevierd gaat word kunnen we aan de dames wel overlaten.

Dames proficiat!
 


Sterksel 1 pakt de periodetitel

Vanuit de luie stoel heeft Sterksel de 1e periodetitel van het seizoen binnen gehaald. Doordat de nummer laast in de poule Casteren op eigen terrein van het klaarblijke sinds vorige week aangeslagen Waalre wist te winnen met 4 - 3. Is Sterksel niet meer te achterhalen in de 1e periode. Hiermee heeft Sterksel nu al promotie wedstrijden afgedwongen na de lopende competitie.

 


Prinsen Ossenrijk bekend
Jeugdprins Dani Pontes (JO11) en Jeugdadjudant Pauline Jacobs (JO10) (r)  en Jeugdprinses Emma (van Weerdenburg
Prins Dani Prins Peer
OSSEN OF KOEIEN!!!

 


Nieuwe bordsponsor voor RKSV Sterksel
 

 


Dames 1 gaan voor periodetitel!

Sinds 3 jaar bestaat er een dames 7-tal bij de vereniging.

Het team bestaat uit 13 enthousiaste dames, waarvan de meeste dames voorheen nog nooit een balletje hebben getrapt.

De dames trainen elke donderdagavond om 20.00 onder leiding van trainer/coach Martien Velden. Ook dit jaar spelen de dames in competitieverband 7x7 op vrijdagavond. A.s. vrijdag 10 November spelen de dames in Best bij de Wilhelmina Boys. De eerste wedstrijd voor onze dames start om 19.30 uur.

De dames maken daarbij kans om de periodetitel te pakken.

Een titel die voor RKSV Sterksel de geschiedenis schrijft.

Wij hopen dan ook op een goede opkomst voor onze dames om ze met volle teugen aan te moedigen!

Uiteraard zullen de dames ook in deze kantine de deur helpen sluiten na de 3e helft. Dit is ze echter dit seizoen in elke kantine nog gelukt.


 

Waalre - Sterksel 1-4

 
3 punten in topper voor Sterksel
Sterksel op bezoek bij Waalre waar vooraf respect was voor de prestatie van Waarle wat het dit seizoen heeft laten zien. Dit was echter na de 90 min wel anders. Sterksel begon in de bekende opstelling met een aanpassing Hashim Haaji speelde voor de geblesseerde Luuk Gijsbers. Gelijk wist Sterksel dat het bij de les moest zijn in Waalre, in de eerste minuut al een schot op goal waar Harm Verstappen de bal niet kon keren maar redde de paal Sterksel voor een vroege achterstand. Sterksel wist hierna ook de Wit-Zwarten met een moment de hartslag omhoog te jagen een voorzet van Erik Schaeken kon net niet door Ruud Nijsen worden binnen gewerkt. Het spel ging in het eerste kwartier op en neer. Na een overtreding op Hashim in de 15 min werd een speler van Waalre van het veld gezonden na beledigen die de scheidsrechter met een rode kaart bestrafte.       
Sterksel had met een man meer niet direct een overwicht, wel kwam er meer ruimte voor de buitenspelers. In de 29e minuut via een aanval over rechts kwam de bal bij Bart Berkers die op doel schoot maar in de rebound wel de keerper passeerde 0-1. Waalre bleef na deze tegenslag vooruit voetballen op jacht naar de gelijkmaker. Het had nog voor rust gelijk kunnen staan maar bij de beste kans voor Waalre ging de bal net over de lat. In de blessuretijd wist aanvoerder Vincent van den Groenendaal een lobbal van Erik Schaeken goed af te maken en zat Sterksel 0 - 2 aan de thee. Na de pauze was het Waalre wat probeerde terug te komen maar Sterksel hield stand en wist door een goed omschakel moment in de 50e minuut op  0 - 3 te komen door een knappe actie van Vincent van den Groenendaal. Waalre wist de eer te redden in de 1 - 3. Jordy Doeze wist na deze treffer de marge weer terug te brengen hij wist een pass te onderscheppen en liet de verdedigers van Waalre achter zich sprinte richting goal en schoot goed binnen  1 - 4. Een verdiende overwinning voor Sterksel 1. Met een inhaal programma is de volgende wedstrijd een week later.

Volgende wedstrijd 19 november aanvang 14.30 uur

Sterksel - DOSKO 32

 

 


Sterksel 1 2017 - 2018

 


Pupil van de Week


 

Sterksel - SDO 39 2-1

 

Sterksel beter dan SDO 39 

Sterksel startte voortvarend aan de wedstrijd en wist in de 6e minuut al het net te vinden. Na een voorzet vanaf de linkerkant door Erik Schaeken kon Jordy Doeze een doelpunt op zijn naam schrijven, speelde de bal onhoudbaar binnen. Sterksel zette SDO 39 in de eerste helft flink onder druk maar kon het 2 de doelpunt maar niet binnen schieten. Met de laag staande zon was het voor  keeper Harm Verstappen lastig met name tijdens enkele corners die SDO mede hierdoor op rij kon nemen maar Harm hield hierbij zijn goal schoon. In de tweede helft beet SDO meer van zich af en kreeg na een overtreding en vrijetrap (73e min). Deze werd de 16 ingepompt en het schot wat volgde werd door Harm niet  adequaat verwerkt waarbij een aanvaller van SDO zijn ploeg op gelijke stand bracht 1-1.  Sterksel kon deze tegenslag gelukkig snel repareren want in de 75e minuut kon René Bosch de 2 – 1 , ook uit een vrijetrap, goed binnen koppen. In de resterende tijd wilde Sterksel er nog wel een doelpunt bij maken, maar wist dat deze 3 punten belangrijk waren richting de volgende week, waar dan Waalre nummer 2 in de stand wacht. En werd het laatste deel van de wedstrijd met de handrem gespeeld en eindigde Sterksel – SDO39 in 2 – 1.

Volgende wedstrijd 5 november aanvang 14.30 uur

Waalre- Sterksel

 

Zin om een avondje te griezelen?  Voetbalvereniging R.K.S.V. Sterksel organiseert een griezelige spooktocht door Sterksel.

De Halloweentocht zal plaatsvinden op Zaterdag 28 oktober 2017 van 18.15 uur tot 20.15 uur. Heb je ook zin om mee te komen spoken? Meld je dan uiterlijk 20 oktober a.s. via onze website aan. (Voor kinderen tot 12 jaar).

 


 

DEES - Sterksel  1-1

 
 

Sterksel loopt eerste punt verlies op in de competitie tegen DEES. Sterksel wist in de eerste helft de blauw witte van DEES achter in goed bezig te houden want er waren diverse kansen. Enkel Ruud Nijssen wist uit een voorzet van rechts de bal achter de lijn te werken 0 -1. Kansen van Vincent en Luuk en Bart wilde niet over de doellijn van Wintelree. Nog voor rust wist DEES de stand gelijk te maken. Ook in de tweede helft liep het niet bij Sterksel. Aan spaning was er overigens geen gebrek zeker naarmate het einde van de wedstrijd. Sterksel probeerde toch nog dat doelpunt te maken en liet hierdoor achterin wat ruimte vallen. DEES probeerde met de counter maar slaagde er ook niet in te scoren dit mede door goed optreden van keeper Harm Verstappen.

Volgende wedstrijd 29 oktober aanvang 14.30 uur

Sterksel - SDO ‘39

 

 

 

DVS - Sterksel  0-4

 
One man show

De wedstrijd tegen DVS starte bijna een uur later dit door het niet opkomen dagen van de ingeplande scheidsrechter. Sterksel zette DVS direct onder druk maar de afwerking op de goal was in het eerste kwartier nog niet goed voor een doelpunt. In de 17e minuut wist Vincent van den Groenendaal Ruud Nijssen te bereiken die de score opende 0 -1. Nog geen Minuut later wist weer Ruud Nijsen weer te scoren nu op een assist van Luuk Gijsbers 0 -2. Doelman Harm Verstappen en de Sterkselse verdediging hadden het de eerste helft niet lastig met de aanvallers van DVS. Na rust zette Sterksel het spel van de eerste helft voort. In de 57e  kreeg Sterksel een vrijetrap te nemen op 25 meter van het doel van DVS. De bal werd ingeschoten door Erik Schaeken en niet goed verwerkt door de goalie van DVS die liet de bal los en Ruud Nijssen reageerde het snelste en maakte zo zijn derde van de dag  0 - 3. In de 79e minuut werd het nog 0 - 4 en weer wist Ruud Nijssen te scoren. Een prestatie normaal goed voor een publiekswissel. 

Volgende wedstrijd 22 oktober aanvang 14.30 uur

DEES - Sterksel

 

 

Sterksel - SVSOS 6-1

 

Makkelijke overwinning op SVSOS

Sterksel begon direct fel aan het duel tegen SVSOS dit bracht gelijk al kansen op. In de 15 minuut wed Luuk in de 16 meter onderuit gehaald, penalty voor Sterksel. René Bolster wist dit klusje te klaren 1-0. Sterksel combineerde in de eerste helft er op los. Een voorzet van links door Luuk Gijsbers op Vincent van den Groenendaal die zo de 2-0 kon binnen schieten. Het derde doelpunt viel in de 35e minuut  na een assist over links van Luuk Gijsbers kon Bart Berkers de bal binnen werken 3-0.  Ook het vierde doelpunt gemaakt door Bart Berkers dit nu na een voorzet van rechts door Ruud Nijssen. 4 – 0. Na de thee kwam een mindere periode van Sterksel waardoor SVSOS meer aan voetballen kon denken. In de 65e minuut scoorde SVSOS tegen 4-1. Invaller Hashim Haaji wist een hoge bal van Vincent van den Groenendaal via zijn borst panklaar voor zichzelf neer te leggen en schoot zo de 5-1 binnen in de 68e minuut. Vijf minuten voor tijd een actie aan de rechterkant van Ruud Nijssen komt voorbij zijn tegenstander en schiet de bal de 16 in, via een SVSOS verdediger verdwijnt de bal buiten bereik van de keeper in de goal 6 – 1. Hiermee stond de eindstand op het scorebord.

Volgende wedstrijd 15 oktober aanvang 14.30 uur

DVS - Sterksel

 

 

Netersel - Sterksel 1-3

 

Overwinning op matig Netersel

Met de wind in de rug kon Sterksel beginnen aan de wedstrijd. Direct zette de geel-zwarten druk op de verdediging van Netersel. Met slechts enkele van de diepte passes naar op de voorhoede wist Sterksel gevaar te stichten.  Na een van deze passes op Ruud Nijssen wist hij zich te ontdoen van zijn tegenstander en de bal naar Luuk Gijsbers te spelen die hiermee de 0 -1 in de 14e minuut kon binnen schieten. Netersel wist vrij snel beide partijen op gelijke hoogte te krijgen, in de 16e minuut scoorde ze de 1-1. Sterksel bleef het spel maken maar had moeite om in de laatste fase het af te maken. René Bolster was dicht bij een doelpunt toe hij de bal nipt langs kopte uit een corner van Erik Schaeken. Na een halfuur spelen was er een  overtreding op Hashim Haaji op 35 met van de goal van Netersel kreeg Sterksel een vrijetrap. Vincent van den Groenendaal zag een opening in de verdediging, Erik Schaeken plaatste de bal in de loop van Vincent die daarna de bal keuring binnen plaatse 1 - 2. Met deze stand ging men de rust in. Ook de tweede helft was Sterksel beter dan de boys van Netersel diverse kansen werden gecreëerd  maar kon dit niet vertalen in doelpunten. René Bolster wist in de 78e min de bal nu wel achter de keeper van Netersel te krijgen, dit met een goede kopbal uit een corner van Erik Scheaken 1- 3. In de resterende tijd ging Netersel met een man meer in de aanval spelen maar de defensie van Sterksel wist uit de problemen te blijven.. 

Volgende wedstrijd 8 oktober aanvang 14.30 uur

Sterksel - SVSOS

    

 


 

Sterksel - Knegselse Boys 2-1

 

3 Punten met matig spel

Sterksel begon de zeer matig aan het duel tegen Knegselse Boys. In de 4e minuut kon Harm Verstappen de bal uit het net halen door een goed afgewerkte voorzet waar de verdediging van Sterksel te slap op reageerde 0 - 1. Sterksel herstelde dit probleem gelijk vanaf de aftrap een diepe bal van Erik Schaeken op Ruud Nijssen die hier de goalie van Knegsel rond de 11 meter zag staan en met een goed geplaatste lob de bal in de goal plaatste 1 - 1. Het spel bleef matig de eerste helft. Toch kon Sterksel nog voor rust de 2 - 1 maken door een goede actie van Luuk Gijsbers wist hij de bal langs te keeper van Knegsel te plaatsen. Na de thee moest en zou het beter moeten, maar het liep bij beide teams niet er werden veel fouten keuzes gemaakt. Sterksel was dan wel beter maar de kansen werden niet benut of om zeep geholpen in de tweede helft. Hierdoor bleef het bij een matige 2 - 1 overwinning. 

Volgende wedstrijd 1 oktober aanvang 14.30 uur

V.V. Netersel - Sterksel

  

 


II VERSLAG STERKSEL 2 II
Sterksel 2 - RKSV Heeze 8 3 - 3

Sterksel begon sterk aan de wedstrijd met in de eerste minuten al een paar goede kansen. Een schot van Kevin Frenken op de paal en een kans van Hubert Duijndam die gekeerd werd door de doelman van Heeze.

Heeze had veel moeite om het spel van Sterksel te volgen vooral Ruud van der Velden was een plaag op het middenveld. Achterin werd sterk verdedigd onderleiding van Sander Polman. In de 25 minuut was het Ruud van der Velden die Hubert Duijndam aan de linkerkant wegstuurde met voorzet probeerde deze Kevin Frenken te bereiken die net er onderdoorging maar de goed oplettende Marten van Breugel was er als de kippen bij en ronde keurig af 1-0. Sterksel gaf meer ruimte weg en kreeg het steeds moeilijker. Toch was het Sterksel die op 2-0 kwam. Het was Duijndam die Joris Verhoeven wegstuurde en heel rustig de 2de van Sterksel binnenschoot. Heeze kwam al vlug terug omdat Sterksel niet op stond te letten. In de tweede helft was het Heeze die door wilde Sterksel had het moeilijk. Na 10 minuten in de tweede helft schoot Heeze de gelijkmaker erin. De thuisploeg herpakte zich en ging voor de 3 punten. Ruud van der Velden gaf in de 60 minuut een perfecte bal op Hubert Duijndam die met een halve volley Sterksel op 3-2 zet. Met nog goeie kansen voor Gerard Huiskens en Kevin Frenken was het toch Heeze die de gelijkmaker erin schoot. Einstand 3-3.

Volgende week SV Valkenswaard uit om 12.00 uur.

 


Sportpark De Hemelrasten:

Gereed gemaakt voor het nieuwe seizoen

Diverse vrijwilligers hebben het sportpark gereed gemaakt voor het komende seizoen. Van gras maaien, poetsen en groot onderhoud aan de velden tot het repareren van vangnetten. Maar dankzij onze schilders Johan, Willem en Frank zijn de kantine en kleedruimtes voorzien van een frisse kleur.  

 


Laatste training van het seizoen voor Ini-Mini‘s

Sponsorgroep RKSV Sterksel

 Wil jij ook deel uitmaken van dit gezellige dames team kom eens kijken naar een training donderdagavond 20.00 uur.

We zijn nog op zoek naar enkele dames.

Voor meer informatie kun je bellen met Angelique Guitjens 06-47171759.

 


Met trots presenteert RKSV Sterksel de “Ini-Mini´s”

Deze groep is opgericht voor stoere mini-voetballers in de leeftijd van 2,5 jaar tot en met 4 jaar, voor zowel jongens als meisjes.

Sporten met peuters vraagt om andere technieken. De trainingen zijn daarom specifiek voor deze doelgroep aangepast. Tijdens peutervoetbal worden er spelenderwijs (lichte) voetbaltechnieken aangeleerd door onze betrokken begeleiders. Er wordt rekening gehouden met de groei en kwetsbaarheid van deze jonge leeftijdsgroep. Om de rust in de groep te bewaren vragen we ouders om aanwezig te blijven tijdens de les. Meedoen mag natuurlijk altijd!

De kinderen worden elke week weer uitgedaagd, maar het doel blijft dat de peuters het ontzettend leuk vinden om te sporten.

Wanneer en hoelaat?:

Elke woensdag* van 18:00 uur tot 18:30 uur onder leiding van Sanne de Jager,  Lidy van de Velden en Chantal van Vijfeijken.

In de winterperiode zullen de trainingen naar binnen verhuizen. Meer informatie volgt hierover in het komende seizoen.

De kosten voor 1 jarig peuter-lidmaatschap zijn  € 40,-. Dit is inclusief een voetbalshirt met de naam van je peuter achterop. Vergeet bij inschrijving niet de confectiemaat te vermelden.

Aanmelden kan via onderstaan aanmeldingformulier.

 

Wegens omstandigheden is niet mogelijk om nu meer ini mini's te begeleiden uw zoon of dochter kunt u wel nog aanmelden zij kan dan later bij de groep worden opgenomen. 

 

We hopen jullie allemaal snel te verwelkomen.

Met sportieve groet,

Het Bestuur van RKSV Sterksel


Nieuwe artikelen in FanShop:  

De artikelen zijn te verkrijgen in de Kantine.

Kijk voor meer info hier