Nieuws

Wil je jezelf aanmelden.
klik hier voor een aanmeldingformulier en vul hem in.

 


 
-
24/3 Volgende wedstrijd  ONDO 1 - Sterksel 1
aanvang 14.30 uur

Contributies RKSV Sterksel
 
Ini-mini €45   7x7 Dames €100
Mini €50   7x7 Heren €35
JO 8/9 €60   Senioren 1 & 2 €170
JO 10/11 €70      

 


Zaalvoetbal 2018

28 - 29 - 30 December

Zoals ieder jaar organiseerd de kleine kring tijdens de kerstvakantie een zalvoetbaltoernooi voor alle jeugd teams van Budel, Rood-Wit 67, FC Cranendonck, Maarheeze en Sterkel. Dit jaar doet ook DOSL weer met hun jeugdteams mee. De teams van Sterksel spelen alle wedstrijden in de Smeltkroes te Maarheeze.

Klik hier voor het de programma's 

 


 


 


Op 27 oktober organiseerde RKSV Sterksel een Halloweentocht door Sterksel. Deze halloweenactiviteit was een enorm succes met maar liefst 119 aanmeldingen. De huizen waren super versierd en iedereen had zijn best gedaan om er een echt spookhuis van te maken. Ook de deelnemers waren leuk en griezellig verkleed. Er waren twaalf spookhuizen door heel Sterksel waar de kinderen iets lekkers konden ophalen.

De start van de Halloweentocht wa bij Gemeenschapshuis Valentijn. Daar kregen de deelnemers een plattegrond van de deelnemende huizen mee om vervolgens de spookachtige route te lopen. Nadat ze alle spookhuizen gevonden hadden, keerden de kinderen terug naar de Valentijn voor een lekker warm drankje. Dit evenement staat volgend jaar zeker weer op de agenda bij rksv sterksel.

 


Uitnodiging 

Algemene Ledenvergadering

25-10-2018

Waar : 

Kantine sportpark Hemelrasten

aanvang 20:30 uur

Graag zie we jullie allemaal op deze informatieve avond.

Met vriendelijke groet, Bestuur RKSV Sterksel


 


 

Klik hier voor meer informatie

en om je aan te melden!

 

 


Jeugdvoetbal 2 daagse van start
Selectie voor 2025 - 2026 ???

 


Bekijkt u hier a.u.b. het programma en instructies
  >> Sterkselvoetbaldagen <<  

 

 Op vrijdag 19 oktober 2018 organiseert RKSV Sterksel een avond met diverse spellen. Word jij met jouw team de winnaar van de avond? De spellen die gespeeld worden, zijn: darten, toepen, rond de tafel en beerpong. Het programma van de avond zal om 20.00 uur starten en eindigd om 01.00 uur. Een team bestaat uit 5 personen, deze worden samengesteld door de organisatie. Voor de spellen geldt een spelschema, om te kunnen bepalen welk team het beste van de avond is! Graag voor 5 oktober 2018 inschrijven bij de bar van de voetbalkantine. Inschrijving is gratis en voor iedereen boven 18 jaar.
 
Wij zien jullie graag vrijdag 19 oktober om 20.00 uur!

 


sv Lierop - Sterksel 3 - 0
 
Sterksel kon lange tijd stand houden tegen sv Lierop. Sterksel had met wat geluk op voorsprong kunnen komen maar het doelpunt door Thijs Scheepers werd afgekeurd wegens buitenspel. Ook Ruud van de Velden zag zijn afstandschot gekeerd worden door de dwarsligger van de Lieropse goalie. Ook Lierop wist enkele malen op te duiken in de zestien van de geelzwarten.  Robin Verhoeven met hulp van de verdediging wist de doelpogingen steeds te verijdelen. Derhalve was de ruststand 0 – 0. In de tweede helft ging Lierop steeds meer aandringen.  In de 66e minuut de 1-0. Met vrijwel daarop de 2-0 in de 68e min. Even was Sterksel aangeslagen en profiteerde tegenstander. Sterksel probeerde nog met een omzetting wat meer druk naar voren te spelen. Hierdoor werden enkele mogelijkheden geboden maar wisten de voorwaartsen geen bal in het doel te krijgen. In de 85e minuut viel de 3–0 wat de einstand zou zijn van de eerste wedstrijd van de competitie.
 
Volgende wedstrijd: 30 sept. Aanvang 14.30 uur
-

DOSL 7 - Sterksel 2  2 - 3

In het duel tussen DOSL en Sterksel ging Sterksel met de 3 punten naar huis. De regen kwam er flink uit wat het veld glad maakte. Sterksel kwam al met een ronde 10e minuut op voorsprong door een afstandschot van Frans Swinkesl 0-1 de 0-2 kon Paul Scheepers maken zijn vrijetrap wist Mark van de Eijnden niet te keren.  Sterksel was de betere op het veld maar miste de juiste afwerking van de kansen.  DOSL wist hierdoor terug te komen  naar 1-2. Coach Johan zette in de rust iedereen weer opscherp. Frans Swinkels die liet het net weer bollen 1-3 voor de  geelzwarten. DOSL wist nog een aansluitingtreffer te maken 2-3 maar de zege kwam nooit in gevaar.    

 


START COMPETITIE
2018-2019
Lierop 1 3-0 Sterksel 1
DOSL 7 2-3 Sterksel 2
 

Oefenwedstrijd Zondag 16 september
Sterksel 2 - Heeze 7
aanvang 11.00 uur

Het wordt een zwaar seizoen,
- Lees hier het bericht -

 


Interesse lees hier meer en

meld je aan!

Kinderen uit Sterksel krijgen 10 euro korting, bij meerdere kinderen uit 1 Sterksels gezin krijgt de volgende deelnemer 15 euro korting
Aanmelden kan tot 5 oktober

Competitie 4e Klasse Poule E
Altweerterheide Neerkandia
DESM ONDO
DOSL RKESV
FC Cranendonck RKMSV
FC ODA RKSVO
Lierop SSE
Maarheeze Sterksel


3 maal winst voor Sterkselse jeugd bij toernooi in Someren
Op zaterdag 9-6 waren de jeugdteams richting SV Someren getrokken om mee te doen aan het somerense jeugdtoernooi. Sterksel J08 wist het toernooi te winnen, elk duel wisten ze te winnen en behaalde hiermee de 1e prijs. Na de middag kon de JO10 jeugd ook feest vieren zij wisten hun poule te winnen door in de laatste wedstrijd de concurent op een gelijkspel te houden. Voor de JO11 was het ook prijs, zij wisten ook alle wedstrijden te winnen en behaalde hierdoor ook de 1e prijs in de poule.  

 


Meld uw ini-mini (2,5 - 4 jaar) ook aan!

Klik hier voor meer informatie

 


Privacyverklaring RKSV Sterksel

Dit is de privacyverklaring van RKSV Sterksel, gevestigd te Vlaamseweg 1D, 6029 PK te Sterksel, ingeschreven in het register van de Kamer van Koophandel onder nummer: 40235333.

Bewust of onbewust deelt u persoonsgegevens met ons. Wij vinden het van belang dat er zorgvuldig wordt omgegaan met uw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in dit statement voor u uiteengezet hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en welke rechten u heeft   Lees hier verder...

 

 


Laatste training van het seizoen voor Ini-Mini‘s

Sponsorgroep RKSV Sterksel

 Wil jij ook deel uitmaken van dit gezellige dames team kom eens kijken naar een training donderdagavond 20.00 uur.

We zijn nog op zoek naar enkele dames.

Voor meer informatie kun je bellen met Angelique Guitjens 06-47171759.

 


Nieuwe artikelen in FanShop:  

De artikelen zijn te verkrijgen in de Kantine.

Kijk voor meer info hier