Afsluiting seizoen

Afsluitingsavond 2012 - 2013

Huldiging Gouden Jubilarissen RKSV Sterksel
Tijdens de afsluiting van het voetbalseizoen 2012 – 2013 vormden Henk Polman en Piet Cox het middelpunt van de avond na het nuttigen van het heerlijke buffet nam voorzitter Edwin Broekman het woord. Hij feliciteerde Piet Cox bij zijn 50 jarig lidmaatschap en prees Piet voor zijn capaciteiten als voetballer, als trouw lid en voor de jaren lange sponsoring van de RKSV Sterksel. Piet beseft als geen ander dan ’n kleine club een financiële ondersteuning goed kan gebruiken en hij hoopt dat “zijn vereniging” genoeg Sterkselse voetballers blijft binden zeker in tijden wanneer het wat moeilijker gaat. Henk Polman werd eveneens in de spotlight gezet vanwege zijn 50 jarig lidmaatschap voor zijn voorbeeldige inzet als voetballer, trainer, coach, bestuurslid en scheidsrechter. Ook Henk hield een vurig pleidooi om de voetbal kleuren van je eigen dorp te verdedigen en deed een oproep aan de jongeren om deze gezonde buitensport hier op het prachtige Hemelrasten sportpark te blijven beoefenen. Edwin wenste beide jubilarissen nog vele goede jaren en tot in de kleine uurtjes bleef het gezellig.

Afsluiting Seizoen 2009 - 2010

4 Jubiarissen bij RKSV Sterksel