Zaalvoetbal

Voor de jeugd wordt er ieder jaar  samen met verenigingen van de “Kleine Kring” een zaalvoetbal toernooi georganiseerd. Alle jeugdspelers vanaf de mini’s  tot de A-junioren spelen dan  in de Sporthallen in Maarheeze en in Budel.
  Seizoen 2008 - 2009

Sterksel mini‘s

Alle uitslagen

Sterksel mini’s  1e plaats

Sterksel F  1e plaats

Sterksel E  2e plaats

Sterksel B2  2e plaats

Sterksel B1  3e plaats

Seizoen 2006 - 2007

De F2 en F1 in actie 16 december 2006

De D Jeugd in de Smeltkroes

Uitslagen zaalvoetbal RKSV Sterksel

Sterksel - Afgelopen maand organiseerde de Kleine Kring weer het jaarlijkse zaalvoetbaltoernooi. De jeugd van RKSV Sterksel speelde deze toernooien niet onverdienstelijk.

Sterksel D2 behaalde 1 punt in de D5 poule.

Sterksel D1 behaalde 9 punten en werd daarmee eerste in de D4 poule te Maarheeze.

Het E1 team pakte 8 punten en werd winnaar in de E2 poule.

De F1 wist met 5 punten een mooie 2e plaats te veroveren in de F3 poule.

De F2 werd met 5 punten gedeeld eerste te samen met Budel.

Op de laatste wedstrijddag wonnen de mini’s alle wedstrijden in de poule M2 en ontvingen een mooie medaille van Brabants Ruiterhuis.

Op 20 januari speel de F1 tegen Valkenswaard F2 de beslissingswedstrijd wie najaarskampioen 2006 wordt.

Aanvang wedstrijd in Valkenswaard is gepland om 10.00 uur.