Sint Nicolaasavond

Sinterklaasviering

23 november 2016

Sinterklaas op bezoek bij de ini-mini‘s en mini‘s tijdens de training in de gymzaal van Dorpshuis Valentijn. In de eigen kantine kwam Sint en Piet naar de E en F jeugd die ook na hun training getrakteerd werden.

30 November 2012 Sinterklaasviering F - Jeugd

Ook in 2012 wist Sinterklaas onze club te bezoeken. Natuurlijk wist Sint precies hoeveel plezier onze jongste voetballers hadden tijdens het trainen en tijdens de wedstrijden. Dat het samen voetballen nu steeds beter gaat.

Elke speler mocht bij sinterklaas komen die voor iedereen nog een advies had. Van zelfsprekend vonden de Zwarte Pieten dat er voor Sint gezongen moest worden. Voor coach Ruud hadden te 2 pieten iets anders in petto. Ruud mocht een dansje doen, wat hem goed afging.

Sint had voor iedereen een snoepzak en cadeautje meegebracht. Maar waar niemand op gerekend had was dat iedeeen een nieuw voetbalshirt kreeg. Nu kunnen de tegenstanders hun borst nat maken. Sterksel F kampioen!

Sint Nicolaasviering 2006

Traditiegetrouw bezocht Sinterklaas vergezeld door 2 zwarte pieten ook dit jaar weer de jongste jeugdleden van onze vereniging in de kantine.

Op vrijdagavond 23 november was er nog wat ruimte in de drukke agenda van de Sint en zijn Pieten.
Als eerste waren de min‘s aan de beurt. Iedereen was er natruulijk bij; Thom, Mart, Rens, Bo, Joris, Quirine, Kyle en Thijs. In het grote boek van de Sint stonden bijzonderheden van alle kinderen uit dit veelbelovende jongste sterrenteam van Sterksel.

Nadat er uitbundig gezongen was en alle kinderen aan het woord waren geweest kreeg iedereen van de Sint een prachtig trainingspak en een paar nieuwe sokken.  Wat een gewelige kado's. Dank je wel Sinterklaas!

Nu de kleding van deze topper compleet is kant het grote werk beginnen.
Het eerst volgende duel is aanstaande zaterdag 9 december te Heeze.

Niet alleen de F2 jeugd maar ook de leiders moesten bij sinterklaas komen.